TIZENKETTES PONTY MAGYARSZECSŐDRŐL

  nyomtatási kép

Gyönyörűszép 12 kg- os ponty fogásáról küldött beszámolót egyik sikeres és szerencsés horgásztársunk. A nap kérdése: - Vajon ki lehet Ő?

Hát persze, hogy a DANCSECS LACI !!!!! Úgylátszik egyesületünkben most már lassan végérvényesen Ő viszi el a "honlap sztárja 2011" címet, hiszen csak  tőle kapunk szép fogásokról szóló híreket. Na most, a többiek vagy nem fognak, vagy még mindig nem akarják a jobb fogásokat nyilvánosságra hozni. Mindegy, fő, hogy a Laci megosztja velünk az eseményeket. Én nem is szaporítom a szót, mesélje el saját szavaival a fogás történetét. Sajnos a fotók most kissé tükröződnek, ezért elnézést kérünk.

Sziasztok!

 2011 május 10 18:00. Magyarszecsőd Kavicsbánya. Hűvös , szeles idő. Kicsit nagy volt a fű a szokásos horgászhelyemen, ezért horgászat előtt nekifogtam a fűnyírásnak.

Az elvégzett fűnyírás után következhetett a jól megérdemelt horgászat a magyarszecsődi kavicsbányán. Botom bevetése után 10 perccel máris riasztott az elektromos kapásjelző. Akasztás után már éreztem, hogy nem egy, a telepített pontyok közül akadt a horgomra, hanem egy jóval nagyobb példánnyal lesz dolgom. Nem volt könnyű menet a fárasztás, hiszen az állat beúszott a bokrok alá és hatalmas ellenállást tanúsított. Végül 20 perc fárasztás után Gombás Rudolf barátom segítségével merítettük ki a "pikkelyes óriást". Nagy meglepetésemre mérlegelés eredménye pontosan 12 kg lett. Ezzel a fogással a horgász pályafutásom eddigi legszebb pontyát sikerült horgomra akasztani a tavon.

 Méretek: 12 kg 71/61 cm

 Felszerelés: Fenekező módszer, kukorica pufi csali, 360-as bot 100gr-os dobósúly, 25-ös zsinór, 2-es horog

 Üdv:  Dancsecs Laci

Ennyi a történet és most lássuk a halat. A Laci ezt a három képet küldte el, nézzük hát mindet.

Horgászok álma

Végezetül pedig ismét csak gratulálni tudok. Ja, és persze kicsit, de tényleg csak kicsit, sárgulok is.

                        Írta: Tépeti és Dancsecs László

Fotó: Dancsecs